10/19/2023
Etablerar oss i Skellefteå med ett nytt spännande partnerskap

Vi på WTS Machinery är glada att meddela vår senaste framsteg och partnerskap som stärker vår närvaro i norra Sverige. Från och med den 1 oktober har vi officiellt inlett vårt underhållsarbete med Norrskogs sågverk Kågesåg i Skellefteå, och initiala reaktioner är mycket positiva.

Vårt team är stolta över att ha säkrat detta avtal med Norrskogs sågverk Kågesåg, och vår Underhållschef, Anthony, har redan uttryckt sin nöjdhet med det arbete som hittills har utförts. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service och att möta våra kunders behov, och detta partnerskap ger oss möjlighet att göra det på en ännu större skala. Ett uttalande från en av våra ägare, Anders Westlund, belyser vikten av vår nya etablering i Skellefteå. Han säger: "Etableringen i Skellefteå är ett strategiskt steg som kommer att utöka vårt serviceerbjudande i norra Sverige. Det är helt i enlighet med företagets vision om att erbjuda nationell service till våra kunder och stärka vår närvaro i regionen." Vi är övertygade om att detta partnerskap kommer att vara starten på ett långvarigt och givande samarbete med Norrskogs sågverk Kågesåg. Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativt underhåll och service till våra kunder och att vara en pålitlig partner för alla våra affärspartners. För mer information och frågor om vårt arbete och partnerskapet med Norrskogs sågverk Kågesåg, är du välkommen att kontakta oss. Tack för att du valde WTS Machinery för dina behov inom underhåll och service.

April 17, 2024

WTS Machinery ingår partnerskap med Merlinum Forklifts

Vi på WTS Machinery är stolta över att meddela vårt nya samarbete med Merlinum Forklifts, ett ledande företag inom utveckling och tillverkning av elektriska gaffeltruckar. Detta partnerskap markerar ett viktigt steg framåt för oss och våra kunder i norra Sverige, från Gävle och uppåt, där efterfrågan på kraftfulla och hållbara elektriska gaffeltruckar växer starkt.

LÄS MER
Button Arrow
April 9, 2024

Begagnade Maskiner Tillgängliga för Omedelbar Leverans – Över Hela Sverige

Välkommen till WTS Machinery Solutions, din pålitliga partner för begagnade maskiner och utrustning. Med vårt omfattande lager av högkvalitativa, begagnade maskiner står vi redo att möta dina behov med snabba leveranser över hela Sverige. Vår erfarenhet och expertis garanterar att du får pålitlig och effektiv utrustning som bidrar till din verksamhets framgång.

LÄS MER
Button Arrow
April 10, 2024

Nyhet från Hangcha! X-seriens 4-vägstruck.

Den elektriska 4-vägs reachtrucken från Hangchas X-serie är den ultimata lösningen för effektiv och flexibel materialhantering. Driven av avancerad litium-ion teknologi erbjuder denna truck exceptionell kraft och hållbarhet för att möta de mest krävande arbetsuppgifterna. Med sin imponerande lyftkapacitet och förmågan att manövrera i trånga utrymmen, omdefinierar den hur ditt lager opererar.

LÄS MER
Button Arrow
March 27, 2024

VÅRKAMPANJ ERBJUDANDE 36% RABATT

Upplev vårens bästa erbjudande med WTS Machinery! Vi kickstartar säsongen med en oslagbar kampanj på vår 1.5-1.8 ton WS Series Electric Pallet Truck med litiumbatteri. Perfekt för effektivisering av ditt lager och logistikbehov med miljövänlig teknik. Missa inte chansen att modernisera din utrustning till kampanjpris – för en grönare och mer produktiv vår!

LÄS MER
Button Arrow