10/19/2023
Zoomlion Lift Imponerar på Cramo's Depå i Arlandastad

Idag är vi glada att dela med oss av en spännande händelse från vår resa på WTS Machinery. Vår team var nyligen på plats vid Cramo's liftdepå i Arlandastad, norra Stockholm, och vad vi upplevde var verkligen inspirerande.

Cramo, som är välkända för sin expertis inom bygg- och industribranschen, hade samlats för att testa olika fabrikat av lyftutrustning. Vad som verkligen fick oss att stråla av stolthet var att efter noggranna tester och utvärderingar föredrog 5 av de 6 experterna och kunniga på plats vår produkt från Zoomlion över de andra fabrikaten. Vi är glada över att höra att Cramo inte bara imponerades av vår lift utan även kände att den erbjöd enastående kvalitet. Tom Sörensen, en av våra engagerade säljare, delar sina intryck: "Det är alltid en fantastisk känsla när vårt arbete och våra produkter erkänns för sin höga kvalitet. Vad som gör detta ännu mer spännande är att Cramo's personal på plats jämförde vår Zoomlion-produkt med toppsegmentet, såsom JLG och Genie, och ansåg att den höll en likvärdig kvalitet." Detta är ett bevis på vårt engagemang för att erbjuda våra kunder och partners det bästa inom lyftutrustning. Vi fortsätter att sträva efter att leverera pålitliga, säkra och högkvalitativa produkter som hjälper våra kunder att uppnå sina mål inom bygg- och industrisektorn. Vi är tacksamma för det förtroendet som Cramo har visat oss och ser fram emot att bygga på detta partnerskap för en framgångsrik framtid. För mer information om våra produkter och hur vi kan stödja ditt företag, är du välkommen att kontakta oss. Tack för att du valde WTS Machinery för dina lyftbehov.

April 17, 2024

WTS Machinery ingår partnerskap med Merlinum Forklifts

Vi på WTS Machinery är stolta över att meddela vårt nya samarbete med Merlinum Forklifts, ett ledande företag inom utveckling och tillverkning av elektriska gaffeltruckar. Detta partnerskap markerar ett viktigt steg framåt för oss och våra kunder i norra Sverige, från Gävle och uppåt, där efterfrågan på kraftfulla och hållbara elektriska gaffeltruckar växer starkt.

LÄS MER
Button Arrow
April 9, 2024

Begagnade Maskiner Tillgängliga för Omedelbar Leverans – Över Hela Sverige

Välkommen till WTS Machinery Solutions, din pålitliga partner för begagnade maskiner och utrustning. Med vårt omfattande lager av högkvalitativa, begagnade maskiner står vi redo att möta dina behov med snabba leveranser över hela Sverige. Vår erfarenhet och expertis garanterar att du får pålitlig och effektiv utrustning som bidrar till din verksamhets framgång.

LÄS MER
Button Arrow
April 10, 2024

Nyhet från Hangcha! X-seriens 4-vägstruck.

Den elektriska 4-vägs reachtrucken från Hangchas X-serie är den ultimata lösningen för effektiv och flexibel materialhantering. Driven av avancerad litium-ion teknologi erbjuder denna truck exceptionell kraft och hållbarhet för att möta de mest krävande arbetsuppgifterna. Med sin imponerande lyftkapacitet och förmågan att manövrera i trånga utrymmen, omdefinierar den hur ditt lager opererar.

LÄS MER
Button Arrow
March 27, 2024

VÅRKAMPANJ ERBJUDANDE 36% RABATT

Upplev vårens bästa erbjudande med WTS Machinery! Vi kickstartar säsongen med en oslagbar kampanj på vår 1.5-1.8 ton WS Series Electric Pallet Truck med litiumbatteri. Perfekt för effektivisering av ditt lager och logistikbehov med miljövänlig teknik. Missa inte chansen att modernisera din utrustning till kampanjpris – för en grönare och mer produktiv vår!

LÄS MER
Button Arrow