3/22/2024
VÅRKAMPANJ ERBJUDANDE 36% RABATT

Upplev vårens bästa erbjudande med WTS Machinery! Vi kickstartar säsongen med en oslagbar kampanj på vår 1.5-1.8 ton WS Series Electric Pallet Truck med litiumbatteri. Perfekt för effektivisering av ditt lager och logistikbehov med miljövänlig teknik. Missa inte chansen att modernisera din utrustning till kampanjpris – för en grönare och mer produktiv vår!

Våren är här och med den kommer WTS Machinerys exklusiva vårkampanj på den effektiva och miljövänliga WS-seriens elektriska pallyftare med litiumbatteri på 1.5-1.8 ton. Vår pallyftare är designad för att möta dina logistikbehov med precision och hållbarhet, samtidigt som den bidrar till en grönare arbetsmiljö. ORDINARIE PRIS: 19 500 KR

June 18, 2024

Vi är glada att välkomna vår nya tekniker i Örebro området. Med expertis och erfarenhet står vi redo att ge snabb och pålitlig service för alla era maskinbehov. Kontakta oss idag för mer information

Vi är glada att meddela att WTS Machinery har förstärkt vårt team med en ny tekniker i Örebro området. Vi välkomnar Zoltan Velencei, som med sin omfattande erfarenhet och expertis, kommer att bidra till att vi kan erbjuda ännu bättre service och support till våra kunder. Kontakta oss för att dra nytta av Zoltans kunnande och vår förstklassiga tekniska support. Följ oss på sociala medier för dagliga uppdateringar!

LÄS MER
Button Arrow
May 29, 2024

WTS touren 2024 på orresta golfklubb!

Vi på WTS Machinery är glada att kunna dela med oss av en fantastisk dag på Orresta Golfklubb, där vi nyligen anordnade en golftävling för våra kunder och leverantörer. Eventet blev en stor succé, inte minst tack vare det strålande vädret som bidrog till en perfekt atmosfär. Dagen avslutades med en högtidlig prisutdelning, en utsökt middag, avkopplande bubbelbad och god dryck. Det blev en minnesvärd kväll fylld av trevligt umgänge och nätverkande. Tack till alla som deltog och gjorde detta till en oförglömlig upplevelse!

LÄS MER
Button Arrow
April 17, 2024

WTS Machinery ingår partnerskap med Merlinum Forklifts

Vi på WTS Machinery är stolta över att meddela vårt nya samarbete med Merlinum Forklifts, ett ledande företag inom utveckling och tillverkning av elektriska gaffeltruckar. Detta partnerskap markerar ett viktigt steg framåt för oss och våra kunder i norra Sverige, från Gävle och uppåt, där efterfrågan på kraftfulla och hållbara elektriska gaffeltruckar växer starkt.

LÄS MER
Button Arrow
April 9, 2024

Begagnade Maskiner Tillgängliga för Omedelbar Leverans – Över Hela Sverige

Välkommen till WTS Machinery Solutions, din pålitliga partner för begagnade maskiner och utrustning. Med vårt omfattande lager av högkvalitativa, begagnade maskiner står vi redo att möta dina behov med snabba leveranser över hela Sverige. Vår erfarenhet och expertis garanterar att du får pålitlig och effektiv utrustning som bidrar till din verksamhets framgång.

LÄS MER
Button Arrow