Hangcha A45 forklift (truck)

OM OSS PÅ WTS

Vi är WTS Machinery Solutions – en totalleverantör av trucktjänster. Vi har kunder i hela landet som vi hjälper med trucktjänster, service, uthyrning och utbildning. Vi hjälper till med allt som rör våra kunders maskinparker. Vi är marknadsledande inom truckar och Sveriges huvudimportör av Hangcha Forklifts. Vi har funnits på marknaden sedan 1987 och är den självklara partnern för dig som behöver hjälp med materialhantering.

Kontakta oss

Marknadsledande inom trucktjänster

Med WTS får du tjänster, produkter och service i toppklass. Vår kompetens gör oss marknadsledande och ger oss möjlighet att leverera det våra kunder efterfrågar. 


+ Vi har alltid dig som kund i fokus – och vi menar det!
+ Vi arbetar aktivt för att göra så liten miljöpåverkan som möjligt.
+ Vi jobbar med Service Excellence och NKI (nöjd kundindex).
+ Vi är ett innovativt bolag som vågar tänka utanför boxen. Det har tagit oss dit vi är idag och ger oss möjlighet att leverera det som krävs.
+ Vi väljer leverantörer med omsorg och handplockar de bästa på marknaden. På så sätt får du som kund kostnadseffektiva lösningar utan att några avkall på service eller kvaliteten i våra produkter.
+ Vi säkerställer snabb leverans. Redan morgonen efter beställning kan du ha din hyrtruck på plats, och nytillverkade truckar levererar vi nästan dubbelt så snabbt som våra konkurrenter.
+ Vi har rätt sortiment utifrån efterfrågan. Är du ute efter Hangcha eller något annat märke? Vi levererar de märken och produkter du behöver.+ Vi levererar som ett stort bolag men är flexibelt som ett litet.

Vår mission och framtid

Vi är företaget som tar truckbranschen in i framtiden på allvar. Vi sticker ut i en relativt konservativ bransch genom att vara innovativa och genom att våga hitta de nya lösningar som krävs. Vår mission är att vara den självklara samarbetspartnern på marknaden – transparent, tydlig och modern.Vi vågar sikta högt när det gäller att leverera de mest effektiva trucktjänsterna!

Våra kärnväderingar

Value
Vi hittar och levererar den lösning som matchar kundens behov. Vår erfarenhet gör att vi vet hur man kapar kostnaderna precis så mycket som det går utan att det sker på bekostnad av kvalitet och service.

Trust
Vi förvaltar noggrant våra kunders förtroende för oss. Vi vet att förtroende är någonting man förtjänar. 

Sustainability
Miljöpåverkan bör vara så liten som möjligt och vi ser det som vårt ansvar i branschen att hålla nere den. Vi jobbar aktivt för att både vi och våra kunder ska göra en så liten påverkan som möjligt på miljön.

Nytt namn – samma exceptionella trucktjänster

Under vårt nya namn WTS Machinery Solutions får du nu samma högkvalitativa service som vi levererat sedan start. Vi har utökat vår kundkrets och levererar till hela Sverige. Med nytt namn och en ny grafisk profil tar vi nästa steg framåt. Nyligen har vi flyttat in i moderna och nybyggda lokaler och utökar ständigt vårt personalteam.

Vi och vår historia

WTS är en totalleverantör av trucktjänster sedan 1987. Vi har lång erfarenhet och är stolta över vår historia och våra medarbetare.

tekniker wts
WTS tidslinje

+ Truckar. Både nya och begagnade.
+ Lift: Nya av märket Zoomlion Förebyggande underhåll & reparationer av befintliga maskiner.
+ Korttidshyra.
+ Finansiering vid köp av truck & lift.
+ Lift & traversutbildning.
+ Försäljning av reservdelar och tillbehör.
+ Försäljning av reservdelar och tillbehör till truck.

Behöver du support?
chatta med oss
eller ring!
support på wts machinery
LEDNING
INTERNAL MANAGING DIRECTOR | Sales
EXTERNAL MANAGING DIRECTOR
MANAGING DIRECTOR OPERATIONS
SALES
TEAM LEADER, SALES mitt & Norr
AREA SALES MANAGER (Syd)
SALES Uppland & STOCKHOLM
TOM SÖRENSSeN | Telefon 070 674 75 31
KARTA
HÄR FINNS VI
SERVICEPUNKTER
+ Boden
+ Skellefteå
+ Umeå
+ Örnsköldsvik
+ Östersund
+ Ånge
+ Sundsvall
+ Bollnäs
+ Mora
+ Falun
+ Uppsala
+ Västerås
+ Stockholm
+ Södertälje
+ Norrköping
+ Jönköping
+ Göteborg
+ Trollhättan
+ Falkenberg
+ Växjö
+ Halmstad
+ Sölvesborg
+ Malmö