WTS RENTAL
HYR TRUCKAR MED 
WTS RENTAL

När du vill hyra truck är vi en trygg och pålitlig samarbetspartner med lång erfarenhet. Vi erbjuder flera olika lösningar inom truckleasing och hyr ut några av marknadens bästa märken. Med WTS Rental hyr du truckar så länge du behöver. Våra lösningar är flexibla så att du kan hyra tryck en dag eller under flera år – vi hittar den lösning som passar dig bäst. Vi levererar snabbt till hela Sverige. De vanligaste trucktyperna har vi på vårt lager så att du kan få leverans med kort varsel.

SMIDIGA LÖSNINGAR INOM TRUCKLEASING

Flexibla lösningar – Leasa din truck precis så länge du vill. Önskar du hyra över dagen eller i flera år framöver? Du bestämmer!

Hyra gaffeltruck eller bommlift? – Vi har de vanligaste trucktyperna och bommliftarna på lager och kan nästan alltid ta fram den modell och det märke du behöver hyra.

Service, besiktning och reparationer ingår – Om något skulle behövas inom service eller reparation ingår det i våra avtal för uthyrning.

FUNKTIONSHYRA AV TRUCK

En funktionshyra säkrar ert truckbehov under längre tid. Hyrtiden sträcker sig oftast 3–5 år och vid eventuell förlängning ersätts den befintliga maskinen med en fabriksny för att säkerställa fortsatt drift. Kostnaden för truckfunktionen blir lätt att budgetera och innehåller inga oväntade kostnader. En funktionshyra utgår oftast från en fabriksny maskin utrustad enligt era önskemål. På så sätt får ni en maskin som passar er verksamhet perfekt. En fabriksny maskin innebär dessutom hög säkerhet och få driftstörningar. I slutändan leder det till en säkrare arbetsmiljö och minskade kostnader.

DETTA INGÅR

Service inklusive besiktning
Reparationer
Reservdelar

KORTTIDSHYRA AV TRUCK

En korttidshyra kan hjälpa er att minska förlusterna vid oförutsedda händelser. Att inte kunna förflytta material innebär att både tid och pengar kan gå förlorade. Vi ser till att du har en hyrtruck eller bomlift på plats så snabbt som möjligt.

EXEMPEL

Vid produktionstoppar som kortsiktigt kräver fler maskiner än i er befintliga truckpark är korttidshyra en bra och kostnadseffektiv lösning. En kortare hyrtid är även ett bra alternativ om ordinarie truck eller truckar är på reparation, eller om ni väntar på leverans av en nyinköpt truck. Prova att korttidshyra en truck innan ni väljer att investera!

DETTA INGÅR

Service inklusive besiktning
Reparationer
Reservdelar
Försäkringar (Fullständigt skydd)