WTS RENTAL

Hyr truckar med WTS Rental

När du vill hyra truck är vi en trygg och pålitlig samarbetspartner med lång erfarenhet. Vi erbjuder flera olika lösningar inom truckleasing och hyr ut några av marknadens bästa märken. Med WTS Rental hyr du truckar så länge du behöver. Våra lösningar är flexibla så att du kan hyra tryck en dag eller under flera år – vi hittar den lösning som passar dig bäst. Vi levererar snabbt till hela Sverige. De vanligaste trucktyperna har vi på vårt lager så att du kan få leverans med kort varsel.

Smidiga lösningar inom truckleasing

Korttidshyra av truck

En korttidshyra kan hjälpa er att minska förlusterna vid oförutsedda händelser. Att inte kunna förflytta material innebär att både tid och pengar kan gå förlorade. Vi ser till att du har en hyrtruck eller bomlift på plats så snabbt som möjligt.
EXEMPEL PÅ KORTTIDSHYRA
Vid produktionstoppar som kortsiktigt kräver fler maskiner än i er befintliga truckpark är korttidshyra en bra och kostnadseffektiv lösning. En kortare hyrtid är även ett bra alternativ om ordinarie truck eller truckar är på reparation, eller om ni väntar på leverans av en nyinköpt truck. 

Prova att korttidshyra en truck innan ni väljer att investera!
DETTA INGÅR
+ Service inkl. besiktning
+ Reparationer
+ Reservdelar
+ Försäkring (trafik, vagnskada, brand & stöld)

Funktionshyra av truck

En funktionshyra säkrar ert truckbehov under längre tid. Hyrtiden sträcker sig oftast 3–5 år och vid eventuell förlängning ersätts den befintliga maskinen med en fabriksny för att säkerställa fortsatt drift. Kostnaden för truckfunktionen blir lätt att budgetera och innehåller inga oväntade kostnader. 

En funktionshyra utgår oftast från en fabriksny maskin utrustad enligt era önskemål. På så sätt får ni en maskin som passar er verksamhet perfekt. En fabriksny maskin innebär dessutom hög säkerhet och få driftstörningar. I slutändan leder det till en säkrare arbetsmiljö och minskade kostnader.
DETTA INGÅR
+ Service inkl. besiktning
+ Reparationer
+ Reservdelar

Vanliga frågor om vår truckleasing

Går det att hyra en truck bara en dag?

+

Ja, hur lång tid ni väljer att hyra trucken är helt och hållet upp till er. Vi har många olika lösningar där du kan leasa trucken i en dag eller upp till flera år.

Har ni truckarna på lager i Västerås?

+

De vanligaste trucktyperna finns på vårt lager här i Västerås. De kan leasas och levereras omgående.

Vi har ingen egen truckförare, kan ni hjälpa oss?

+

Självklart! Det är era behov som styr. Vi kan hyra ut enbart truckförare, enbart truck eller både truck och förare. Vi är flexibla i våra lösningar när du vill leasa gaffeltruck eller bommlift.

LEDNING
INTERNAL MANAGING DIRECTOR | Sales
EXTERNAL MANAGING DIRECTOR
MANAGING DIRECTOR OPERATIONS
SALES
TEAM LEADER, SALES mitt & Norr
AREA SALES MANAGER (Syd)
SALES Uppland & STOCKHOLM
TOM SÖRENSSeN | Telefon 070 674 75 31
KARTA
HÄR FINNS VI
SERVICEPUNKTER
+ Boden
+ Skellefteå
+ Umeå
+ Örnsköldsvik
+ Östersund
+ Ånge
+ Sundsvall
+ Bollnäs
+ Mora
+ Falun
+ Uppsala
+ Västerås
+ Stockholm
+ Södertälje
+ Norrköping
+ Jönköping
+ Göteborg
+ Trollhättan
+ Falkenberg
+ Växjö
+ Halmstad
+ Sölvesborg
+ Malmö