HANGCHA FORKLIFTS
HANGCHA
FOrklifts

WTS är svensk huvudimportör av truckar från Hangcha. Hangcha står för kvalitet och säkerhet – till ett lägre pris. Ser man till värdet och totalekonomin på en truck från Hangcha blir det svårt att välja något annat fabrikat. Hangcha Forklifts är Asiens största trucktillverkare. I dag är var tionde truck som säljs i världen en Hangcha.

Litium series Hangcha forklift, pallet truck, pallet stacker

FÖRSTKLASSIG TEKNIK I MODERNT UTSEENDE

Sedan millennieskiftet har Hangcha haft stort fokus på både teknisk och designmässig utveckling. Bolaget har på så sätt blivit marknadsledande inom teknik, säkerhet och tillverkning. Sedan 2011 släpps en ny och uppgraderad truckmodell vartannat år. Med världsledande komponenter från europeiska och amerikanska företag har Hangcha tagit en innovativ roll och ökar ständigt kvaliteten på sina produkter. Hangcha är även ledande inom litium-ion teknologi, med ett brett sortiment av litiumtruckar! allt ifrån 1-48 ton.

- ett nationellt ackrediterat laboratorium
- fyra komponentinstitut
- fyra truck-institut- ett teknologiskt institut.

HISTORIA – SNART 50 ÅRS ERFARENHET AV ATT BYGGA TRUCKAR

Hangcha grundades som statligt bolag i Kina 1959. År 2000 blev bolaget istället bli ett privatägt och vinstdrivande företag. Hangcha gjorde entré på den Europeiska marknaden 2011 – och samtidigt blev vi på WTS svensk huvudimportör av Hangchas truckar. Vi är stolta över att ha tagit den rollen och hjälper till att ta Sveriges truckbransch in i framtiden.

BRETT PRODUKTSORTIMENT

I Hangchas sortiment hittar du ett komplett utbud av moderna truckar. Hangcha erbjuder bland annat motviktstruckar från 1–48 ton med förbränningsmotor, truckar 1–48 ton med elektrisk motor, ett komplett sortiment av lagertruckar, 3–6 ton sidlastare, tom container-hanterare och förarlösa truckar.

- motviktstruckar 1–48 ton
- motviktstruckar 1–48 ton med förbränningsmotor
- motviktstruckar 1–48 ton med litium
- ett komplett sortiment av lagertruckar
- 3–6 ton sidlastare
- tom containerhanterare
- förarlösa truckar.

Varför Hangcha?

Vi har valt alla våra leverantörer med stor omsorg. Vi vill att våra kunder ska få högsta möjliga kvalitet på produkterna, samtidigt som vi vill kunna erbjuda de mest kostnadseffektiva alternativen. När vi säger att våra kunder är vårt största fokus menar vi det – och därför har vi valt att i stor utsträckning leverera truckar från Hangcha. Vår mission är att ta truckbranschen in i 2020-talet på allvar. Att välja Hangcha ger oss möjlighet att ligga i framkant med produkter som når upp till de höga krav på säkerhet och kvalitet som våra kunder kräver. Hangcha arbetar med säkerhetständigt pågående utvecklingsarbete världsledande litiumteknologi komfort och design.

PRODUKTER

ALLA TRUCKAR
från Hangcha

WTS är en totalleverantör av tjänster och truckservice – vi erbjuder både köp och uthyrning. Vi har sedan 1987 hjälpt kunder med deras maskinparker oavsett om det gäller en uppdatering av parken eller underhåll av parkens maskiner. Vi är den självklara partnern för dig som behöver truckservice, materialhantering eller som ska köpa eller hyra truckar!