SERVICEPUNKT
|
Norrland
ÅNGE

Allt inom truck i Ånge

Vad du än söker efter på temat truck har du hittat rätt – WTS Machinery är truckexperterna som erbjuder truckar, truckservice och truckutbildningar i Ånge med omnejd. Våra maskiner ( http://begagnat.wtsmachinery.se/se/search.aspx )

Truckservice

Med truckservice från WTS machinery får du:

  • Förebyggande underhåll: Regelbunden service är som en hälsocheck för din truck! Vi identifierar och åtgärdar potentiella problem innan de blir allvarliga och påverkar truckens prestanda negativt.
  • Snabb och effektiv reparation: Trots förebyggande åtgärder kan oväntade problem uppstå. Vi erbjuder snabba reparationer av hög kvalitet för att minimera avbrott i din produktion.
  • Erfaret team: Vårt erfarna teknikerteam har expertkunskap om olika truckmodeller och kan hantera allt från grundläggande underhåll till avancerade reparationer.
  • Optimering av prestanda: Vi strävar efter att optimera din trucks prestanda, vilket inte bara ökar dess livslängd utan också effektiviteten i ditt arbetsflöde.

Truckutbildning för dig i Ånge

WTS Machinery anordnar utbildningar på plats hos oss i Uppsala eller Västerås, eller hos dig i din verksamhet. Vi hittar alltid lösningarna som krävs! Personal utan rätt utbildning kan orsaka onödiga skador och problem med maskinerna, vilket kan resultera i ökade reparationskostnader och onödiga driftstopp. Genom att investera i rätt utbildning för din personal kan du undvika dessa problem och se till att arbetsmiljön är säker och smidig. Dessutom kräver Arbetsmiljöverket kompetens av de som hanterar truckar i arbetsmiljön, vilket gör en professionell truckutbildning nödvändig för att följa branschstandarder och föreskrifter.

Efter avslutad utbildning kommer eleven kunna köra:

  • A2: Ledstaplare
  • A3: Låglyftande åktruck
  • A4: Låglyftare
  • B1: Motviktstruck
  • B2: Höglyftande åkstaplare
  • B3: Skjutstativtruck

Ta dig en titt på våra maskiner ( http://begagnat.wtsmachinery.se/se/search.aspx )

Stort utbud av truckar – Hangcha och mer i Ånge

Vi har ett brett utbud av både nya och begagnade truckar, och vi är stolta över att fokusera på marknadsledande märken. Här har Hangcha en särställning i och med att vi är svensk huvudimportör. Det gör att vi kan garantera att du får tillgång till produkter av absolut högsta kvalitet och den senaste teknologin på marknaden. Hangcha är känt för sin innovativa design och avancerade teknik, och genom oss investerar du i pålitliga och effektiva truckar som uppfyller de i princip varje branschstandard som finns där ute.

Kontakta WTS för allt inom truck i Ånge

Oavsett om du behöver köpa eller hyra truck, är intresserad av utbildning eller truckservice kan vi hjälpa dig i Ånge med omnejd. Har du frågor om vårt erbjudande, om utbildningstillfällen eller servicenivåer? Varmt välkommen att kontakta oss på WTS Machinery!