SERVICEPUNKT
|
Norrland
boden

Allt inom truckar i Boden

Oavsett om du behöver hyra en truck, få utbildning för ditt team eller söker pålitlig service, kan vi på WTS Machinery hjälpa dig i Boden med omnejd. Med vår erfarenhet och engagemang är vi redo att bli din pålitliga partner för alla dina truckrelaterade behov. Hos oss kan du köpa nya eller begagnade truckar från marknadsledande märken som Hangcha – där vi även är svensk huvudimportör. Vårt engagemang sträcker sig bortom själva maskinen. Vi förstår att företag kan ha varierande behov, och därför erbjuder vi även specialiserade lösningar som utbildning för ditt team och pålitlig service för att säkerställa att din maskinpark, och dess hantering håller högsta standard. I vårt sortiment hittar du både nya och begagnade truckar från marknadsledande märken, där Hangcha står i fokus. Som svensk huvudimportör av Hangcha kan vi erbjuda dig produkter av högsta kvalitet och senaste teknologi.

Truckutbildning i Boden

Söker du efter en gedigen och pålitlig truckutbildning? Vi på WTS Machinery förstår vikten av att ha kvalificerad personal med säkerhetstänk när det gäller bruket av truckar och liknande maskiner. Det är inte bara ett lagkrav utan även en investering i kostnadseffektivitet och arbetsplatsens övergripande säkerhet.

Vi håller kurser och utbildningar i:

  • Truck: För alla typer av truckar, från mindre motviktstruckar till större lagertruckar.
  • Travers: För säker och effektiv användning av traverser i olika arbetsmiljöer.
  • Forklift: För korrekt användning och underhåll av gaffeltruckar.

WTS Machinery erbjuder utbildningar på plats hos oss eller dig som kund. Läs mer om våra utbildningar och kontakta oss för att skräddarsy en lösning som passar ditt företags specifika behov: (  https://www.wtsmachinery.se/wts-academy )

Truckservice Boden

Regelbunden service är avgörande för att säkerställa att din truck alltid är i optimalt skick och för att minimera risken för oväntade driftstopp. På WTS Machinery i Boden erbjuder vi omfattande service för truckar, inklusive förebyggande underhåll och snabba reparationer när det behövs.Vi förstår att alla har unika behov när det gäller truckservice. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att säkerställa att din maskinpark alltid är redo för att möta kraven i just din arbetsmiljö.

Vår service omfattar:

  • Löpande, regelbundna serviceavtal
  • Omedelbara reparationer
  • Uppdateringar och uppgraderingar

Läs mer om våra servicenivåer  https://www.wtsmachinery.se/support

Kontakta oss för allt inom truck i Boden

Oavsett om du behöver köpa eller hyra truck, är intresserad av utbildning eller truckservice kan vi hjälpa dig i Boden. Har du frågor om vårt erbjudande, om utbildningstillfällen eller servicenivåer? Varmt välkommen att kontakta oss på WTS Machinery!