SERVICEPUNKT
|
Norrland
BOLLNÄS

Allt inom truckar i Bollnäs med omnejd

Hos oss hittar du ett brett utbud av både nya och begagnade truckar med fokus på marknadsledande märken. Oavsett om du är ute efter den senaste teknologin eller föredrar en pålitlig begagnad truck, är vårt sortiment noga utvalt för att möta olika behov och öka effektiviteten för våra kunder. Dessutom erbjuder vi truckservice – både förebyggande underhåll och snabba reparationer när det behövs. Vi tar hand om hela din maskinpark så att den alltid är redo att möta kraven i just din arbetsmiljö.

Behöver ditt företag i Bollnäs truckutbildning?

WTS Machinery erbjuder komplett truckutbildning där eleven får alla kunskaper som behövs för att arbeta på ett säkert sätt med olika typer av truckar, traverser och lastare. Antingen kommer vi till din verksamhet och håller utbildningen på plats hos dig, eller så genomförs truckutbildningen på någon av orterna vår utbildning finns på.

Vi erbjuder utbildningar för:

  • Truck: För alla typer av truckar, från mindre motviktstruckar till större lagertruckar.
  • Travers: För säker och effektiv användning av traverser i olika arbetsmiljöer.
  • Forklift: För korrekt användning och underhåll av gaffeltruckar.

Truckservice för din truck i Bollnäs

Vi utför truckservice i Bollnäs med omnejd där vi verkat i många år och har utvecklat arbetsmetoder som passar för dig som kund i Bollnäs. Vår truckservice är omfattande och vi erbjuder exempelvis:

  • Förebyggande underhåll: Regelbunden hälsocheck för din truck! Vi identifierar och åtgärdar problemen redan innan de börjar påverka truckens prestanda negativt.
  • Snabb och effektiv reparation: Vi erbjuder snabba reparationer av hög kvalitet.
  • Erfarna team: Vårt erfarna team med tekniker har expertkunskap om olika truckmodeller och kan det mesta som rör truckar.
  • Optimering av prestanda: Vi strävar efter att optimera din trucks prestanda, vilket inte bara ökar dess livslängd utan också effektiviteten i ditt arbetsflöde.

Hangchaåterförsäljare i Bollnäs

Hangcha är känt för sin innovativa design och avancerade teknik, och genom oss kan du också investera i pålitliga och effektiva truckar som uppfyller de högsta branschstandarderna som finns. Truckar är en central del av din verksamhet, och WTS vill stödja dig oavsett om du behöver en tillfällig lösning genom uthyrning eller en permanent investering genom köp.  Vi levererar alltid pålitliga och högpresterande truckar från ledande tillverkare som Hangcha med flera.

Begagnade Truckar i Bollnäs: Din Hållbara Partner för Effektiv Materialhantering

Välkommen till vårt företag, din pålitliga leverantör av begagnade truckar i Bollnäs. Med en djup förståelse för de unika behoven som varje företag har, erbjuder vi skräddarsydda och hållbara lösningar som optimerar din logistik och materialhantering. Vår expertis och vårt engagemang för miljön återspeglas i vårt omfattande utbud av högkvalitativa begagnade truckar. Från eltruckar till litiumbatteridrivna fordon, vår ambition är att stödja Stockholms vision om en grön och hållbar framtid.

Kontakta oss för att köpa truck, service eller truckutbildning

Vill du veta mer om vårt utbud av truckar, våra tjänster eller hur vi kan hitta lösningar för just din verksamhet? Med WTS Machinery kan du känna dig trygg med att du har en pålitlig partner vid din sida för alla dina truckbehov. Kontakta oss idag! (Länk till kontaktsida )