SERVICEPUNKT
|
Syd / Götaland
Falkenberg

Få hjälp med allt inom truckar i Falkenberg

Välkommen till WTS i Falkenberg. Hos oss finner du ett brett utbud av både nya och begagnade truckar med fokus på marknadsledande märken. Vårt sortiment är noggrant utvalt för att möta olika behov och öka effektiviteten för våra kunder. Dessutom erbjuder vi truckservice, inklusive förebyggande underhåll och snabba reparationer för att hålla din maskinpark i optimalt skick.

Truckservice i Falkenberg

WTS Machinery utför truckservice i Falkenberg med omnejd där vi verkat i många år och har utvecklat arbetsmetoder som passar för dig som kund. Vår omfattande truckservice innebär avtal som passar just dig och dina behov. 

  • Förebyggande underhåll: Regelbunden hälsocheck för din truck! Vi identifierar och åtgärdar problemen redan innan de börjar påverka truckens prestanda negativt. 
  • Snabb och effektiv reparation: Vi erbjuder snabba reparationer av hög kvalitet.
  • Erfarna team: Vårt erfarna team med tekniker har expertkunskap om olika truckmodeller och kan det mesta som rör truckar. 
  • Optimering av prestanda: Vi strävar efter att optimera din trucks prestanda, vilket inte bara ökar dess livslängd utan också effektiviteten i ditt arbetsflöde.

Vi erbjuder truckutbildning i Falkenberg

WTS Machinery i Falkenberg erbjuder komplett truckutbildning där eleven får alla kunskaper som behövs för att arbeta på ett säkert sätt med olika typer av truckar, traverser och lastare. Om du vill kan vi hålla utbildningen på plats hos dig. Men om det passar dig bättre så genomförs utbildningen på någon av våra utbildningsorter. ( https://www.wtsmachinery.se/wts-academy )

Våra utbildningar förser eleven med goda kunskaper i: 

  • Truck: För alla typer av truckar, från mindre motviktstruckar till större lagertruckar.
  • Travers: För säker och effektiv användning av traverser i olika arbetsmiljöer.
  • Forklift: För korrekt användning och underhåll av gaffeltruckar.

Kontakta oss för att köpa truck, service eller truckutbildning

Vill du veta mer om vårt utbud av truckar, våra tjänster eller hur vi kan hitta lösningar för just din verksamhet? Med WTS Machinery kan du känna dig trygg med att du har en pålitlig partner vid din sida för alla dina truckbehov. Kontakta oss idag! (Länk till kontaktsida ) 

Begagnade Truckar i Falkenberg: Din Hållbara Partner för Effektiv Materialhantering

Välkommen till vårt företag, din pålitliga leverantör av begagnade truckar i Falkenberg. Med en djup förståelse för de unika behoven som varje företag har, erbjuder vi skräddarsydda och hållbara lösningar som optimerar din logistik och materialhantering. Vår expertis och vårt engagemang för miljön återspeglas i vårt omfattande utbud av högkvalitativa begagnade truckar. Från eltruckar till litiumbatteridrivna fordon, vår ambition är att stödja Stockholms vision om en grön och hållbar framtid.