SERVICEPUNKT
|
Syd / Götaland
GÖTEBORG

Allt inom truckar i Göteborg

Välkommen till WTS i Göteborg. Hos oss hittar du allt för din truck. Service, utbildningar, köp- och säljmarknad och självklart – nya truckar av hög kvalitet!

Letar du efter ny eller begagnad truck i Göteborg?

Letar du efter nya tillägg till din maskinpark eller är du intresserad av begagnade alternativ? Oavsett vad som bäst passar din verksamhet just nu, har vi på WTS Machinery lösningen för dig. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av både nya och begagnade truckar och extra roligt är att vi fokuserar på marknadsledande märken. 

Truckutbildning Göteborg

Är du i behov av en truckutbildning i Göteborg? Vår truckutbildning är den perfekta lösningen för dig och ditt företag. Med vår omtyckta kurs får dina anställda snabbt de nödvändiga behörigheter som krävs för att arbeta som truckförare. Hos oss kan du lita på att du får en högkvalitativ utbildning med certifierade instruktörer, körgaranti och till ett konkurrenskraftigt pris. 

Utbildningen går att anpassa så att den passar just dig, och går att genomföra på plats i er verksamhet eller hos oss om det fungerar bättre för er. Det är bara att höra av sig så går vi igenom vad som gäller. 

Efter avslutad utbildning tilldelas de som genomgått kursen ett utbildningsintyg som ger behörighet att köra 9 olika truckar (A1-4 + B1-4 + D1).

Tuckervice Göteborg

Behöver du hålla din truckpark i toppskick och undvika driftstopp? På WTS Machinery i Göteborg erbjuder vi en komplett truckservice som täcker allt från förebyggande underhåll till snabba reparationer vid behov. Våra skräddarsydda lösningar säkerställer att din maskinpark alltid är i optimalt skick och redo att användas. Med vår truckservice i Göteborg får du:

  • Regelbundna serviceavtal för att bibehålla prestandan på din truck.
  • Snabba och effektiva reparationer för att minimera avbrott i din verksamhet.
  • Möjlighet till uppgraderingar och förbättringar för att optimera truckens funktionalitet och effektivitet.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta del av vår professionella truckservice i Göteborg. Ta reda på mer om våra olika servicenivåer och hur vi kan hjälpa dig att hålla din truck i bästa möjliga skick: Läs mer om våra servicenivåer

Kontakta WTS i Göteborg  för allt inom truckar

Ny eller begagnad truck? Hyra eller köpa? Vi kommer ut till dig och tillsammans kommer vi fram till vilken lösning som passar dig bäst. Är du intresserad av vår truckutbildning, kontaktar du oss så pratar vi mer om vad som passar dig bäst! Välkommen. ( Länk till kontaktsidan )