SERVICEPUNKT
|
Mitt / Svealand
MORA

Vad kan vi hjälpa till med inom truckar i Mora

Vad du än behöver hjälp med på temat truck kan WTS Machinery hjälpa dig. Oavsett om det gäller ett köp av en helt ny maskin, service av din maskinpark eller utbildningar som säkerställer att dina anställda har den kompetensen som krävs för att framföra truckar på ett säkert sätt i arbetet.

Truckservice på plats hos dig i Mora

Regelbunden service är nödvändigt för att säkerställa att din truck alltid är i optimalt skick och för att minimera risken för oväntade driftstopp. På WTS Machinery i Mora erbjuder vi omfattande service för truckar, inklusive förebyggande underhåll och snabba reparationer när det behövs. Med skräddarsydda lösningar ser vi till att din maskinpark alltid är redo!

Vår service omfattar:

  • Löpande, regelbundna serviceavtal
  • Omedelbara reparationer
  • Uppdateringar och uppgraderingar

Läs mer om våra servicenivåer ( https://www.wtsmachinery.se/support )

Vi anordnar truckutbildning i Mora

Det är ett lagkrav att personer som arbetar med truckar har genomgått en utbildning i hur man framför maskinen på ett korrekt och säkert sätt. Detta minskar risken för arbetsplatsolyckor såväl som onödiga driftstopp på grund av haverier i arbetsmiljön. Vi vet att en säker utbildning leder till ett hållbart arbetsliv. Som experter på allt inom truckar anordnar vi truckutbildningar för företag. Vi kan anordna kursdagar på plats i din verksamhet, eller hos WTS på någon av våra utbildningsorter. Läs mer om våra utbildningar, eller kontakta oss så diskuterar vi vilket upplägg som passar bäst för dig.

Vi håller kurser och utbildningar i

  • Truck: För alla typer av truckar, från mindre motviktstruckar till större lagertruckar.
  • Travers: För säker och effektiv användning av traverser i olika arbetsmiljöer.
  • Forklift: För korrekt användning och underhåll av gaffeltruckar.

(  https://www.wtsmachinery.se/wts-academy )

Kontakta oss för allt inom truck – Hangcha och mer i Mora med omnejd

Oavsett om du behöver köpa eller hyra truck, är intresserad av utbildning eller truckservice kan vi hjälpa dig i Mora med omnejd. Har du frågor om vårt erbjudande, om utbildningstillfällen eller servicenivåer? Varmt välkommen att kontakta oss på WTS Machinery! (Länk till Kontaktsidan)