SERVICEPUNKT
|
Mitt / Svealand
ÖREBRO

Din expertpartner i Örebro för truckservice och försäljning av förstklassiga truckar & maskiner

I hjärtat av Örebro finner du WTS Machinery Solutions, din tillförlitliga partner för omfattande truckservice och försäljning. Med en stark inriktning på Hangcha-truckar, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som uppfyller just dina behov - vare sig det handlar om tunga lyft i industrimiljö eller smidig hantering i trånga lagerutrymmen. Hos oss hittar du en bred palett av kvalitetsmaskiner och en service du kan lita på.

Upplev Örebros Truck- och Lagerutbildningar med WTS Machinery

Flexibla och Anpassade Utbildningar i Örebro

Välkommen till WTS Machinery i Örebro – din pålitliga partner för professionella utbildningar inom truck- och lagerhantering. Vi förstår vikten av rätt kompetens i dagens snabbrörliga arbetsmiljöer. Därför erbjuder vi ett brett spektrum av utbildningar som säkerställer att din personal hanterar maskiner och utrustning säkert och effektivt.

Vårt Utbildningsutbud

Truckutbildningar: Från de mindre pallyftarna till de stora motviktstruckarna, våra kurser täcker alla typer av truckar för att möta ditt företags unika behov.

Traversutbildningar: Lär dig hantera traverser med precision i olika arbetsmiljöer för att effektivisera din verksamhet.

WTS Academy | truck, travers &lift utbildning | WTS Machinery®

Gaffeltruck: Utöver grundläggande hantering erbjuder vi djupgående kunskap om underhåll och säkerhetsföreskrifter för gaffeltruckar.

Med möjlighet att skräddarsy utbildningarna efter dina behov, kan vi genomföra dem på vår utbildningsanläggning i Örebro eller på plats i ditt företag. Upptäck vårt utbud närmare på WTS Machinery Academy.

Truckar för Alla Behov – Hyr eller Köp

Letar du efter den senaste teknologin inom truckar eller behöver du hyra extra utrustning för tillfälliga behov? WTS Machinery i Örebro är din totalleverantör. Vi stoltserar med en omfattande flotta av nya och begagnade truckar från ledande tillverkaren Hangcha, kända för sin innovativa design och avancerade teknik.

HangchaForklift ▸ Huvudimportör avtruckar | WTS Machinery®

Begagnade Truckar i Örebro: Din Hållbara Partner för Effektiv Materialhantering

Välkommen till vårt företag, din pålitliga leverantör av begagnade truckar i Örebro. Med en djup förståelse för de unika behoven som varje företag har, erbjuder vi skräddarsydda och hållbara lösningar som optimerar din logistik och materialhantering. Vår expertis och vårt engagemang för miljön återspeglas i vårt omfattande utbud av högkvalitativa begagnade truckar. Från eltruckar med litium till dieseltruckar, vår ambition är att stödja Stockholms vision om en grön och hållbar framtid.

Truckservice i Världsklass

Regelbunden service är nyckeln till att hålla din truck i toppskick. Vi erbjuder omfattande truckservice, inklusive förebyggande underhåll och akutreparationer, för att din verksamhet ska löpa smidigt. Vårt team av erfarna tekniker använder endast originaldelar och den senaste teknologin för att säkerställa högsta kvalitet på servicen.

Truckservice i hela Sverige |Service av truck | WTS Machinery®

Varför Välja WTS Machinery i Örebro?

  • Flexibla Utbildningar: Vi anpassar våra utbildningar för att matcha ditt företags specifika behov.
  • Högkvalitativa Truckar: Som huvudimportör av Hangcha i Sverige garanterar vi tillgång till marknadens senaste och mest pålitliga utrustning.
  • Komplett Truckservice: Vårt erbjudande täcker allt från förebyggande underhåll till snabba reparationer, allt för att hålla din verksamhet igång.
  • Expertkunskap: Vårt team består av branschexperter med år av erfarenhet.

Totalleverantör avtrucktjänster sedan 1987 | WTS Machinery®

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag i Örebro och omnejd att växa och utvecklas. Besök vår webbplats eller ring oss direkt. Välkommen till WTS Machinery – där kvalitet och service möts.

PRODUKTER

Produkter(wtsmachinery.se)

No items found.