SERVICEPUNKT
|
Norrland
ÖRNSKÖLDSVIK

Truckkort Örnsköldsvik

Att ta truckkort är en viktig investering i karriären, och hos oss på WTS Machinery har vi utbildningar för att passa dina behov och mål. Vårt kursutbud omfattar inte bara truckförarutbildningar utan även andra utbildningar inom logistik, som ger dig en bredare förståelse för branschen, och fler möjligheter i arbetet. Våra erfarna och inspirerande lärare är dedikerade till att ge dig de färdigheter och kunskaper som krävs för att bli en säker och kompetent truckförare. Vi strävar alltid efter att inte bara uppfylla lagkraven utan också att utbilda förare som kan utföra sitt arbete effektivt och bidra till ökad produktivitet inom logistik och materialhantering. Oavsett om du är ny i branschen eller vill uppgradera dina befintliga färdigheter, kommer vår truckutbildning stödja din professionella utveckling. Vi vet att välutbildade förare är nyckeln till säkerhet och effektivitet på arbetsplatsen.

Behöver dina anställda i Örnsköldsvik truckutbildning?

WTS Machinery anordnar utbildningar på plats hos oss i Uppsala eller Västerås, eller på plats ute i din verksamhet. Vi hittar alltid lösningarna som krävs! Det är välkänt att personal utan rätt utbildning kan orsaka onödiga skador och problem med maskinerna, vilket kan resultera i ökade reparationskostnader och onödiga driftstopp. Genom att investera i rätt utbildning för din personal kan du undvika dessa problem och säkerställa smidigare drift i arbetsmiljön.Dessutom är det viktigt att notera att Arbetsmiljöverket kräver kompetens av de som hanterar truckar i arbetsmiljön, vilket gör en professionell truckutbildning nödvändig för att följa branschstandarder och föreskrifter.

Efter avslutad utbildning kommer eleven kunna köra:

  • A2: Ledstaplare
  • A3: Låglyftande åktruck
  • A4: Låglyftare
  • B1: Motviktstruck
  • B2: Höglyftande åkstaplare
  • B3: Skjutstativtruck

Ta dig en titt på våra maskiner ( http://begagnat.wtsmachinery.se/se/search.aspx )

Truckservice på plats i Örnsköldsvik

Regelbunden service är avgörande för att säkerställa att din truck alltid är i optimalt skick och för att minimera risken för oväntade driftstopp. På WTS Machinery i Örnsköldsvik erbjuder vi omfattande service för truckar, inklusive förebyggande underhåll och snabba reparationer när det behövs.Vi förstår att alla har unika behov när det gäller truckservice. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att säkerställa att din maskinpark alltid är redo för att möta kraven i just din arbetsmiljö.

Vår service omfattar:

  • Löpande, regelbundna serviceavtal
  • Omedelbara reparationer
  • Uppdateringar och uppgraderingar

Läs mer om våra servicenivåer ( https://www.wtsmachinery.se/support )

Kontakta oss när du vill hyra truck eller behöver hjälp

Oavsett om du behöver köpa eller hyra truck, är intresserad av utbildning eller truckservice kan vi hjälpa dig i Örnsköldsvik. Har du frågor om vårt erbjudande, om utbildningstillfällen eller servicenivåer? Varmt välkommen att kontakta oss på WTS Machinery!