SERVICEPUNKT
|
Norrland
ÖSTERSUND

Truckar, service och truckkort i Östersund

Vad du än söker efter på temat truck har du hittat rätt – WTS Machinery är erfarna experter som erbjuder truckar, truckservice och truckutbildningar i Östersund med omnejd.

Truckutbildning Östersund

Är du på jakt efter en truckutbildning i Östersund? Det är inte bara ett krav enligt lag att alla som hanterar truckar i arbetet har kompetens för det, utan också en investering för att öka kostnadseffektiviteten och säkerheten på arbetsplatsen.

Vi erbjuder utbildningar för:

  • Truck: För alla typer av truckar, från mindre motviktstruckar till större lagertruckar.
  • Travers: För säker och effektiv användning av traverser i olika arbetsmiljöer.
  • Forklift: För korrekt användning och underhåll av gaffeltruckar.

Vi på WTS Machinery erbjuder flexibla utbildningar som kan genomföras antingen hos oss i Västerås eller Uppsala, eller hos dig som kund. Utforska vårt utbildningsutbud närmare och kontakta oss för att skräddarsy en lösning som passar perfekt för ditt företags behov. Tillsammans skapar vi en säkrare och mer effektiv arbetsmiljö genom välutbildad personal. Läs mer om våra utbildningar:  (  https://www.wtsmachinery.se/wts-academy )

Hyra truck

När du behöver hyra truck i Östersund kan du vara säker på att WTS Machinery finns här för dig. Vi erbjuder ett omfattande utbud av truckar för uthyrning från några av de mest framstående tillverkarna på marknaden. Som huvudimportörer av Hangcha kan vi säkerställa att vårt utbud håller högsta kvalitet.

Oavsett om du behöver en truck för korttidsprojekt, säsongsarbeten eller långsiktig användning, har vi flexibla uthyrningsalternativ som kan anpassas efter dina specifika behov. Vår maskinpark omfattar olika typer av truckar för att möta olika krav och arbetsuppgifter, och vårt team hjälper dig att välja den bästa lösningen för just dig.

När du väljer att hyra en truck från oss kan du vara säker på att du får en pålitlig och väl underhållen maskin. Vi har alltid ett starkt säkerhetsfokus för en smidig och effektiv användning av våra uthyrda truckar.

Är du intresserad av att köpa en ny eller begagnad truck? Kika gärna på vilka maskiner vi har inne just nu: http://begagnat.wtsmachinery.se/se/search.aspx

Truckservice nära dig

Om du vill hålla din truck i bästa möjliga skick är regelbunden service avgörande. På WTS Machinery i Östersund erbjuder vi en omfattande truckservice som inkluderar både förebyggande underhåll och snabba reparationer när det behövs. Vi förstår att varje företag har unika behov när det gäller truckservice, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att säkerställa att din maskinpark alltid är redo att möta kraven som ställs i just din arbetsmiljö. Truckservice från WTS Machinery:

  • Förebyggande underhåll: Regelbunden service är som en hälsocheck för din truck! Vi identifierar och åtgärdar potentiella problem innan de blir allvarliga och påverkar truckens prestanda negativt.
  • Snabb och effektiv reparation: Trots förebyggande åtgärder kan oväntade problem uppstå. Vi erbjuder snabba reparationer av hög kvalitet.
  • Erfaret team: Vårt erfarna team med tekniker har expertkunskap om olika truckmodeller och kan hantera allt från grundläggande underhåll till avancerade reparationer.
  • Optimering av prestanda: Vi strävar efter att optimera din trucks prestanda, vilket inte bara ökar dess livslängd utan också effektiviteten i ditt arbetsflöde.

Kontakta WTS för allt inom truck i Östersund

Oavsett om du behöver köpa eller hyra truck, är intresserad av utbildning eller truckservice kan vi hjälpa dig i Östersund. Har du frågor om vårt erbjudande, om utbildningstillfällen eller servicenivåer? Varmt välkommen att kontakta oss på WTS Machinery!