SERVICEPUNKT
|
Mitt / Svealand
SÖDERTÄLJE

Framstående Truckservice och Underhåll"

Truckutbildning och Truckservice i Södertälje – WTS Machinery

På WTS Machinery i Södertälje är vi specialister på truckar och erbjuder en helhetslösning för ditt företags behov. Från grundlig truckutbildning till omfattande truckservice, har vi allt du behöver för att optimera din verksamhet. Vårt fokus ligger på högkvalitativa Hangcha-truckar, kända för sin innovation och tillförlitlighet.

Totalleverantör avtrucktjänster sedan 1987 | WTS Machinery®

Truckutbildning för Varje Behov

Vårt utbildningsprogram täcker alla typer av truckar – från de smidiga palltruckarna till kraftfulla motviktstruckar. Vi förstår vikten av säker och effektiv hantering i arbetsmiljön och erbjuder därför skräddarsydda utbildningar som möter just ditt företags unika behov. Våra utbildningar kan genomföras antingen på vår anläggning i Södertälje eller på plats hos er för maximal flexibilitet.

WTS Academy | truck, travers &lift utbildning | WTS Machinery®

Flexibel Truckhyra och Försäljning

Behöver du en tillfällig lösning eller vill utöka din befintliga truckflotta? Vi erbjuder både hyra och försäljning av Hangcha-truckar. Vårt breda utbud garanterar att du hittar rätt truck för dina specifika behov, vare sig det gäller en elektrisk palltruck för lätta transporter eller en robust terränggående truck för tyngre arbetsuppgifter.

Produkter(wtsmachinery.se)

Truckservice som Förlänger Livslängden

Regelbunden service är avgörande för att hålla din truckflotta i toppskick. Vår truckservice i Södertälje omfattar allt från förebyggande underhåll till akuta reparationer, med målet att minimera driftstopp och förlänga dina truckars livslängd. Vårt erfarna team av tekniker använder endast originaldelar och senaste tekniken för att säkerställa högsta kvalitet på servicen.

Truckservice i hela Sverige |Service av truck | WTS Machinery®

Varför Välja Hangcha?

Som svensk huvudimportör av Hangcha kan vi erbjuda tillgång till den senaste tekniken och högsta kvaliteten på marknaden. Hangcha är ledande inom truckutveckling och erbjuder ett brett utbud av modeller för alla typer av användningsområden. Från energieffektiva eltruckar med litiumbatterier till kraftfulla truckar för tunga lyft, Hangcha står för innovation, tillförlitlighet och hållbarhet.

HangchaForklift ▸ Huvudimportör avtruckar | WTS Machinery®

Kontakta Oss

För mer information om våra truckutbildningar, hyra eller köp av truckar, eller vår omfattande truckservice, tveka inte att kontakta oss. På WTS Machinery i Södertälje är vi här för att göra ditt arbete säkrare och mer effektivt med kvalitativa trucklösningar. Besök vår hemsida www.wtsmachinery.se för att utforska vårt fullständiga utbud eller kontakta oss direkt för personlig service.