SERVICEPUNKT
|
Syd / Götaland
Sölvesborg

Pålitlig Service och Expertkunskap

Välkommen till WTS Machinery Sölvesborg – Din partner inom truckar och materialhantering!

I hjärtat av Sölvesborg erbjuder WTS Machinery ett brett utbud av tjänster och produkter inom truck- och materialhanteringssektorn. Med en djup förankring i regionen och en stark förståelse för våra kunders behov, står vi redo att leverera lösningar som inte bara möter, utan överträffar förväntningarna.

Våra Tjänster

Utbildning och Kurser: Vi förstår vikten av välutbildad personal för en säker och effektiv arbetsmiljö. Därför erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för alla typer av truckar – från de minsta motviktstruckarna till de största lagertruckarna. Våra kurser täcker även specialiserade områden som travershantering och säker användning av gaffeltruckar. Våra flexibla utbildningsprogram kan genomföras antingen hos oss i Sölvesborg eller direkt hos er för maximal bekvämlighet.

WTS Academy | truck, travers &lift utbildning | WTS Machinery®

Truckservice: Regelbunden och professionell service är avgörande för att hålla era truckar i toppskick. Vår fullserviceverkstad i Sölvesborg erbjuder allt från förebyggande underhåll till akutreparationer. Vi anpassar våra tjänster efter era behov för att säkerställa att er utrustning alltid är redo för arbete.

Truckservice i hela Sverige |Service av truck | WTS Machinery®

Hyra och Försäljning: Oavsett om ni behöver köpa eller hyra truckar, har WTS Machinery lösningen för er. Vårt breda sortiment inkluderar både nya och begagnade truckar från ledande tillverkare som Hangcha. Som svensk huvudimportör av Hangcha garanterar vi tillgång till truckar av högsta kvalitet med den senaste teknologin.

HangchaForklift ▸ Huvudimportör avtruckar | WTS Machinery®

Varför Välja WTS Machinery Sölvesborg?

  • Lokal närvaro: Som en del av Sölvesborgs företagslandskap förstår vi lokala behov och utmaningar. Detta gör oss till en pålitlig partner för alla era truckrelaterade behov.
  • Flexibilitet: Våra tjänster och utbildningar är anpassningsbara för att passa just er verksamhet.
  • Expertis: Vårt team av erfarna tekniker och utbildare säkerställer att ni alltid får professionell service och support

Totalleverantör avtrucktjänster sedan 1987 | WTS Machinery®

.

Kontakta Oss

För mer information om våra tjänster eller för att diskutera hur vi kan hjälpa er verksamhet, är ni välkomna att kontakta oss. Upptäck hur WTS Machinery Sölvesborg kan bidra till en säkrare och mer effektiv arbetsmiljö för er.

PRODUKTER

Produkter(wtsmachinery.se)

No items found.