SERVICEPUNKT
|
Mitt / Svealand
STOCKHOLM

Allt inom truckar hos WTS i Stockholm

Upptäck allt som krävs för effektiva truckar och deras underhåll i Stockholm. Behöver ditt team truckutbildning? WTS har lösningen! Vi tillhandahåller ett brett utbud av truckar och tillhörande tjänster, inklusive professionell service.

Truckutbildning i och runt Stockholm

Det är allmänt känt att lagstiftningen kräver att alla som kör truckar ska vara korrekt utbildade för säker hantering. Otillräckligt utbildad personal kan leda till skador och skada på utrustningen, vilket i sin tur kan resultera i dyra reparationer och onödiga driftstörningar. Genom att investera i utbildning för dina anställda kan du förhindra problemen innan de uppstått och skapa en säkrare arbetsmiljö. Vi erbjuder flexibla truckutbildningar antingen på vårt ställe eller direkt vid din arbetsplats, anpassade efter dina specifika behov.

Utforska vårt utbildningsutbud närmare och kontakta oss för att skräddarsy en lösning som passar perfekt för ditt företags behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en säkrare och mer effektiv arbetsmiljö genom välutbildad personal. Läs mer om våra utbildningar. 

Köp en ny eller begagnad truck

WTS Machinery i Stockholm har ett omfattande sortiment av truckar från olika tillverkare. Vi ser till att du får en pålitlig, högkvalitativ truck, vare sig den är ny eller begagnad, med regelbunden service och redo att få jobbet gjort. Dessutom erbjuder vi kostnadseffektiva leasingalternativ som passar många företag.

Truckservice i Stockholm

Regelbunden service är avgörande för att minska onödiga driftstopp och extra kostnader. Med vårt serviceavtal kan du lämna den regelbundna underhållningen till WTS:s erfarna team. Vi tar hand om hela din truckpark. Vår service inkluderar:

  • Regelbundna, löpande serviceavtal
  • Snabba reparationer
  • Uppdateringar och uppgraderingar

Kontakta oss för hjälp med truckar kring Stockholm

Oavsett om det gäller att köpa en ny eller begagnad truck, hyra eller köpa, så besöker vi dig för att hitta den bästa lösningen för just dina behov. Är du intresserad av vår truckutbildning? Kontakta oss för att diskutera alternativen som passar dig bäst. Varmt välkommen!