SERVICEPUNKT
|
Norrland
SUNDSVALL

Vi kan truckar i Sundsvall med omnejd

Oavsett om du behöver hyra en truck, få utbildning för ditt team ( https://www.wtsmachinery.se/wts-academy ) eller söker pålitlig service, kan vi på WTS Machinery hjälpa dig i Sundsvallsregionen. Hos oss kan du köpa nya eller begagnade truckar från marknadsledande märken som Hangcha – där vi även är svensk huvudimportör. Men vårt engagemang sträcker sig bortom själva maskinen. Vi förstår att företag kan ha varierande behov, och därför erbjuder vi även specialiserade lösningar som utbildning för ditt team och pålitlig service för att säkerställa att din maskinpark, och dess hantering håller högsta standard. I vårt sortiment hittar du både nya och begagnade truckar från marknadsledande märken, där Hangcha står i fokus.

Truckservice i Sundsvall

Om du vill hålla din truck i toppskick är regelbunden service avgörande. På WTS Machinery i Sundsvall erbjuder vi en omfattande truckservice som inkluderar både förebyggande underhåll och snabba reparationer när det behövs. Vi förstår att varje företag har unika behov när det gäller truckservice, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att säkerställa att din maskinpark alltid är redo att möta kraven i din arbetsmiljö.

Svensk huvudimportör av Hangcha– vi finns i Sundsvall!

Som svensk huvudimportör av Hangcha kan vi erbjuda dig produkter av högsta kvalitet och senaste teknologi. Vi erbjuder ett omfattande utbud av truckar till både uthyrning och försäljning och utför förebyggande underhåll och reparationer. Med vårt breda sortiment är du garanterad att hitta den perfekta trucken som passar ditt företags specifika behov. Vi har förståelse för truckar som en central del av din verksamhet, och vill gärna stödja dig genom varje steg av processen. Oavsett om du behöver en tillfällig lösning genom uthyrning eller en permanent investering genom köp, kan vi leverera pålitliga och högpresterande truckar från ledande tillverkare som Hangcha.

Ta truckkort – truckutbildning hos oss eller hos dig i Sundsvall

Är du på jakt efter en truckutbildning i Sundsvall? Det är inte bara ett lagkrav att personer som hanterar truckar är utbildade för det, utan också en investering för att öka kostnadseffektiviteten och säkerheten på arbetsplatsen. Våra kurser och utbildningar täcker:

  • Truck: För alla typer av truckar, från mindre motviktstruckar till större lagertruckar.
  • Travers: För säker och effektiv användning av traverser i olika arbetsmiljöer.
  • Forklift: För korrekt användning och underhåll av gaffeltruckar.

Vi på WTS Machinery erbjuder flexibla utbildningar som kan genomföras antingen på plats hos oss, eller ute i din verksamhet. Utforska vårt utbildningsutbud närmare och kontakta oss för att skräddarsy en lösning som passar perfekt för ditt företags behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en säkrare och mer effektiv arbetsmiljö genom välutbildad personal. Läs mer om våra utbildningar:  (  https://www.wtsmachinery.se/wts-academy )

Truckförarutbildning, truckar eller service – kontakta WTS Machinery

Kontakta oss idag så berättar vi mer om vårt utbud av truckar, våra tjänster och hur vi kan hitta lösningar som stöttar din verksamhet. Med WTS Machinery kan du känna dig trygg med att du har en pålitlig partner vid din sida för alla dina truckbehov. Kontakta oss idag! (Länk till kontaktsida )