SERVICEPUNKT
|
Mitt / Svealand
VÄSTERÅS

Allt inom truck i Västerås

Här hittar du allt du behöver för truckar och truckservice i Västerås. Behöver du ordna truckutbildning för dina anställda? Det löser vi på WTS! Vi erbjuder ett heltäckande program av truckar och relaterade tjänster som service.

I Västerås, Sveriges hjärta av innovation och teknik, är WTS Machinery inte bara känd för sin spetskompetens inom truckar och logistiklösningar, utan också som en banbrytande aktör i utbildning och service av högsta klass. Med vårt huvudkontor placerat i denna dynamiska stad, är vi stolta över att vara i framkant när det gäller att erbjuda skräddarsydda och flexibla utbildningar samt försäljning och service av både nya och begagnade truckar, inklusive det marknadsledande märket Hangcha.

Utbildningar och Kurser i Västerås

Hos WTS Machinery i Västerås förstår vi vikten av välutbildad personal för en effektiv och säker arbetsmiljö. Därför erbjuder vi ett brett spektrum av utbildningar som täcker allt från grundläggande truckkörning till avancerade kurser i säker hantering av material. Våra kurser anpassas efter dina behov och kan genomföras på plats hos oss eller ute hos kund, för att minimera störningar i din dagliga verksamhet.

WTS Academy | truck, travers &lift utbildning | WTS Machinery®

Truckförsäljning och Hyrning i Västerås

Som Sveriges ledande leverantör av Hangcha truckar erbjuder WTS Machinery i Västerås ett omfattande sortiment av truckar för olika behov och arbetsuppgifter. Vårt utbud inkluderar allt från lätthanterliga palltruckar till kraftfulla terränggående truckar och högteknologiska lagertruckar. Med fokus på innovation och hållbarhet kan vi erbjuda de senaste lösningarna inom elektriska truckar, inklusive modeller med litiumbatterier för en grönare arbetsplats.

HangchaForklift ▸ Huvudimportör avtruckar | WTS Machinery®

Begagnade Truckar i Västerås: Din Hållbara Partner för Effektiv Materialhantering

Välkommen till vårt företag, din pålitliga leverantör av begagnade truckar i Västerås. Med en djup förståelse för de unika behoven som varje företag har, erbjuder vi skräddarsydda och hållbara lösningar som optimerar din logistik och materialhantering. Vår expertis och vårt engagemang för miljön återspeglas i vårt omfattande utbud av högkvalitativa begagnade truckar. Från eltruckar med litium till dieseltruckar, vår ambition är att stödja Stockholms vision om en grön och hållbar framtid.

Truckservice och Underhåll

Att hålla din truckflotta i toppskick är avgörande för att säkerställa produktivitet och säkerhet. WTS Machinerys serviceteam i Västerås erbjuder därför heltäckande service- och underhållsprogram, från regelbundet förebyggande underhåll till akuta reparationer. Vårt mål är att minimera driftstopp och förlänga livslängden på dina truckar, med hjälp av vårt team av erfarna tekniker och tillgång till originaldelar.

Truckservice i hela Sverige |Service av truck | WTS Machinery®

Varför Välja WTS Machinery i Västerås?

  • Lokal närvaro med global kompetens: Som en del av det internationella nätverket för Hangcha, erbjuder vi global expertis kombinerat med lokal kännedom och service.
  • Flexibla lösningar: Vi anpassar våra tjänster och produkter efter dina unika behov, oavsett om det gäller utbildning, köp, hyra eller service av truckar.
  • Hållbarhet och innovation: Genom att fokusera på miljövänliga lösningar och den senaste tekniken hjälper vi våra kunder att möta framtidens utmaningar.

Upptäck mer om hur WTS Machinery kan bidra till att effektivisera din verksamhet och skapa en säkrare arbetsmiljö. Besök vår webbplats eller kontakta oss direkt för personlig service och rådgivning. Välkommen att växa tillsammans med oss i Västerås!

Totalleverantör avtrucktjänster sedan 1987 | WTS Machinery®

PRODUKTER

Produkter(wtsmachinery.se)