SERVICEPUNKT
|
Syd / Götaland
VÄXJÖ

Det är vi som kan truckar i Växjö

Välkommen till WTS Machinery. Vi är din pålitliga partner för allt inom truckar i Växjö med omnejd. Oavsett om du är ute efter att köpa en ny eller begagnad truck, behöver genomgå en truckutbildning eller söker efter professionell truckservice, så har vi lösningen för dig. Med fokus på marknadsledande märken och högkvalitativa tjänster strävar vi alltid efter att möta dina behov och öka effektiviteten för din verksamhet. Upptäck vårt utbud av produkter och tjänster. 

Pålitlig truckservice i Växjö

Vår truckservice i Växjö är en garanti för att hålla din maskinpark i toppskick och undvika driftstopp. Med vår omfattande service täcker vi allt från förebyggande underhåll till snabba och effektiva reparationer vid behov. Våra erfarna tekniker är specialiserade på olika truckmodeller och kan hantera alla typer av servicebehov. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för att optimera din trucks prestanda och effektivitet, vilket inte bara förlänger dess livslängd utan också bidrar till ökad produktivitet i din verksamhet. 

Läs mer om våra servicenivåer

Se till att dina anställda har truckkort – vi ordnar truckutbildning där det passar dig

Våra truckutbildningar i Växjö är den perfekta lösningen för att säkerställa att dina anställda har rätt behörighet för att arbeta som truckförare. Med vår omtyckta kurs får deltagarna snabbt de nödvändiga kunskaperna och färdigheterna för att köra olika typer av truckar på ett säkert och effektivt sätt. Vår utbildning är flexibel och kan anpassas efter dina behov och önskemål, och vi erbjuder både praktisk träning och teoretiskt prov för att säkerställa att alla deltagare är fullt rustade för sina arbetsuppgifter. Kontakta oss idag för att boka en truckutbildning och se till att dina anställda har rätt kompetens för att hantera truckar på arbetsplatsen.

Efter avslutad utbildning kommer deltagarna vara behöriga att köra följande trucktyper:

  • A2: Ledstaplare
  • A3: Låglyftande åktruck
  • A4: Låglyftare
  • B1: Motviktstruck
  • B2: Höglyftande åkstaplare
  • B3: Skjutstativtruck

( https://www.wtsmachinery.se/wts-academy )

Kontakta oss för att köpa truck, service eller truckutbildning

Vill du veta mer om vårt utbud av truckar, våra tjänster eller hur vi kan hitta lösningar för just din verksamhet? Med WTS Machinery kan du känna dig trygg med att du har en pålitlig partner vid din sida för alla dina truckbehov. Kontakta oss idag! (Länk till kontaktsida )

Begagnade Truckar i Växjö: Din Hållbara Partner för Effektiv Materialhantering

Välkommen till vårt företag, din pålitliga leverantör av begagnade truckar i Växjö. Med en djup förståelse för de unika behoven som varje företag har, erbjuder vi skräddarsydda och hållbara lösningar som optimerar din logistik och materialhantering. Vår expertis och vårt engagemang för miljön återspeglas i vårt omfattande utbud av högkvalitativa begagnade truckar. Från eltruckar till litiumbatteridrivna fordon, vår ambition är att stödja Stockholms vision om en grön och hållbar framtid.