6/18/2024
Vi är glada att välkomna vår nya tekniker i Örebro området. Med expertis och erfarenhet står vi redo att ge snabb och pålitlig service för alla era maskinbehov. Kontakta oss idag för mer information

Vi är glada att meddela att WTS Machinery har förstärkt vårt team med en ny tekniker i Örebro området. Vi välkomnar Zoltan Velencei, som med sin omfattande erfarenhet och expertis, kommer att bidra till att vi kan erbjuda ännu bättre service och support till våra kunder. Kontakta oss för att dra nytta av Zoltans kunnande och vår förstklassiga tekniska support. Följ oss på sociala medier för dagliga uppdateringar!

Vi välkomnar vår nya tekniker i Örebro området till vårt team på WTS Machinery!

October 21, 2024

LFP-batterier: Det bästa valet för moderna truckar

LFP-batterier: Det bästa valet för moderna truckar När man står inför valet av batteriteknologi för elektriska truckar är det viktigt att förstå de stora skillnaderna mellan Litiumjärnfosfat (LFP) och traditionella bly/syra-batterier, samt andra litiumbaserade alternativ som NCA/NMC-batterier. På WTS Machinery använder vi LFP-batterier i våra Hangcha-truckar, och dessa erbjuder en rad fördelar som gör dem till det mest kostnadseffektiva, säkra och hållbara valet för våra kunder. Här går vi igenom varför.

LÄS MER
Button Arrow
September 17, 2024

LÄS MER
Button Arrow