wts head quarters

LEDARPOSITION INOM
TRUCKTEKNIK

Över 35 år av expertis i branschen

KOMPLETT SERVICE
ANPASSAD FÖR DIG

Välj din servicenivå och låt oss sköta resten

VÄLKOMMEN TILL WTS MACHINERY
Marknadsledande
på truckar & Truckservice

Vi är din partner för effektiva lösningar inom truckar och maskiner. På WTS Machinery kombinerar vi erfarenhet, expertis och innovation för att leverera skräddarsydda lösningar som möter dina behov och ökar din verksamhets effektivitet.

Flexibility icon

FLEXIBILITET

WTS Machinery Solutions utmärker sig genom att erbjuda det bästa från både stora och små bolags världar. Vi kombinerar storbolagens effektivitet med småföretagens flexibilitet och personliga engagemang, vilket gör oss till en unik partner inom materialhantering.

medalj kvalitet icon

KVALITET & VÄRDE

WTS Machinery Solutions utmärker sig genom att erbjuda det bästa från både stora och små bolags världar. Vi kombinerar storbolagens effektivitet med småföretagens flexibilitet och personliga engagemang, vilket gör oss till en unik partner inom materialhantering.

Innovation icon. En glödlampa

INNOVATION

I en ständigt utvecklande bransch är innovation nyckeln till framgång. WTS Machinery Solutions strävar efter att ständigt tänka nytt och utmana det konventionella för att inte bara möta utan överträffa kundförväntningarna.

icon för hållbarhet. en hand med en planta i.

HÅLLBARHET

Vi främjar gröna initiativ. Genom att anamma och implementera de mest hållbara teknologierna och arbetsmetoderna, arbetar vi målmedvetet för att erbjuda våra kunder hållbara alternativ som inte kompromissar med prestanda eller kvalitet.

icon reservdelar. Kugghjul
42 000 000
RESERVDELAR I LAGER
icon för tekniker. en gubbe med shiftnyckel
81
tekniker
signed document icon white
3 500 +
serviceavtal
cert
300+
avtalskunder
truck
300+
sålda truckar
medalj för 36 år i branschen
36 år
i branschen
Hangcha | Pallvagn | EL | Litium | WS-Serie | 1.5-1.8T

Revolutionera ditt lager med framtiden inom eldriven materialhantering.

Utforska WS-serien från Hangcha, en serie elektriska pallyftare som förvandlar din arbetsplats med överlägsen effektivitet, hållbarhet och miljövänlighet. Utformad för att möta kraven i modern materialhantering, erbjuder denna pallyftare en kombination av kraft, pålitlighet och nollutsläpp, vilket gör den till det perfekta valet för företag som strävar efter effektivitet och hållbarhet.

KampanjPRIS
12 500 SEK
19 000 SEK
icon för effektivitet

Hög effektivitet

Upplev oöverträffad drifttid och prestanda med litium-ionbatterier.
icon hanf med planta

Miljövänlig drift

Bidra till en grönare planet med emissionfria och energieffektiva truckar.

Kraft och precision

Hantera dina lyft med precision och lätthet, tack vare avancerad teknik och robust design.
ANMÄLAN TILL

nyhetsbrev

Håll dig alltid uppdaterad med det senaste från WTS Machinery Solutions genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Genom att prenumerera får du regelbundna uppdateringar direkt till din inkorg, inklusive exklusiva erbjudanden, insikter i branschtrender, nya produktsläpp och information om kommande event. Missa inte chansen att vara först med att ta del av nyheter och information som kan bidra till din verksamhets framgång och effektivitet.

Thank you for subscribing!
Oops! Something went wrong. Please try again.
NYHETER
SENASTE 
HÄNDELSERNA

Välkommen till WTS Machinerys nyhets- och bloggsektion! Här kan du hålla dig uppdaterad med de senaste händelserna, erbjudandena och nyheterna från vår verksamhet. Utforska våra spännande partnerskap, kampanjer och framsteg inom lyftutrustning, underhållstjänster och mycket mer. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter och enastående service till våra kunder och partners. Ta en titt på våra senaste nyheter nedan och följ med på vår resa mot att leverera innovativa lösningar inom industrin.

FLER HÄNDELSER
Button Arrow
April 17, 2024

WTS Machinery ingår partnerskap med Merlinum Forklifts

Vi på WTS Machinery är stolta över att meddela vårt nya samarbete med Merlinum Forklifts, ett ledande företag inom utveckling och tillverkning av elektriska gaffeltruckar. Detta partnerskap markerar ett viktigt steg framåt för oss och våra kunder i norra Sverige, från Gävle och uppåt, där efterfrågan på kraftfulla och hållbara elektriska gaffeltruckar växer starkt.

LÄS MER
Button Arrow
April 9, 2024

Begagnade Maskiner Tillgängliga för Omedelbar Leverans – Över Hela Sverige

Välkommen till WTS Machinery Solutions, din pålitliga partner för begagnade maskiner och utrustning. Med vårt omfattande lager av högkvalitativa, begagnade maskiner står vi redo att möta dina behov med snabba leveranser över hela Sverige. Vår erfarenhet och expertis garanterar att du får pålitlig och effektiv utrustning som bidrar till din verksamhets framgång.

LÄS MER
Button Arrow
WTS I VÄRLDEN
HÄR FINNS VI

WTS Machinery Solutions har en stark närvaro både nationellt och internationellt, vilket speglas i vårt omfattande nätverk av försäljningskontor och servicecenter. Med rötterna djupt förankrade i Sverige har vi expanderat vår verksamhet för att tillgodose behoven hos en global kundbas. Våra lokaler är strategiskt placerade för att erbjuda snabb och effektiv service, oavsett var våra kunder befinner sig. Denna geografiska spridning säkerställer att vi kan erbjuda lokal expertis och stöd, samtidigt som vi behåller vår kärnidentitet och värderingar som gör oss till en pålitlig partner inom maskineri och materialhantering världen över.

KONTAKTA OSS
Button Arrow
Behöver du support?
chatta med oss!
support på wts machinery
reservdelar & TILLBEHÖR
Vi har mer än
42.000.000 artiklar
i lager.

Hos oss kan du få hjälp med allt tänkadig gällande utbytesdelar. Byt din trasiga del mot en reparerad del med samma garantivilkor. Vi erbjuder både OEM-delar samt alternativa delar, så kallade eftermarknadsdelar. Självklart har även dessa samma garanti och villkor som OEM-delarna. Vi har delar till  samtliga fabrikat och modeller hos oss på WTS Machinery. Tveka inte att kontakta någon av våra säljare så hjälper vi dig med din beställning redan idag.
Ring oss på 010-788 22 40

VÅRA PRODUKTER
Button Arrow